kaikki kategoriat
EN

Ohjelmasta

Etusivu> Ohjelmasta

TIETOA MEISTÄ

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) on täysin biohajoavia materiaaleja, PLA-tuotteita ja järjestelmäratkaisuja tarjoava yritys, jonka on perustanut asiantuntijoiden ja lääkäreiden ryhmä tunnetun kiinalaisen yliopiston Biomateriaalien tutkimuskeskuksesta. .

Tuotteilla on erinomainen alkuperäisten polymeerimateriaalien biohajoavuus ja fysikaaliset ominaisuudet, jotka voivat korvata tavallisia petrokemian muovituotteita. Yritys innovoi ja rikastuttaa jatkuvasti tuotesarjojaan, joita voidaan käyttää laajasti maatalous-, elintarvike-, jätehuolto-, lääke-, sähkölaitteiden ja päivittäisten tarpeiden pakkauksissa.

Tehtävänä on "Auttaa vähentämään maailmanlaajuista muovisaastetta ja edistämään vihreää kehitystä maailmassa", T & K-tiimimme jatkaa jatkuvasti innovaatioita ja noudattaa tiukasti tuotantostandardeja. Kaikki tuotteemme ovat läpäisseet eurooppalaisen TUV:n ja amerikkalaisen BPI:n sertifioimat teolliset kompostointistandardit. Niillä ei ole vain ylivoimaista suorituskykyä, vaan niillä on myös vertaansa vailla olevia etuja energiankulutuksen ja hiilidioksidipäästöjen (CO2) vähentämisessä. Tuotteemme ovat menestyneet Kiinan, Yhdysvaltojen, Italian, Saksan, Kanadan, Japanin, Suomen, Ranskan, Brasilian ja muiden maiden markkinoille. Kysyntä ulkomaisilla markkinoilla on edelleen valtava.

Tehtaamme

YRITYKSEN TIIMI